Din golvläggare i Stockholm

Hos Golv och Platt förstår vi att golvet är grunden till varje hem och arbetsplats. Det är där vi tar våra första steg, där vi samlas och skapar minnen. Därför är varje projekt vi tar oss an mer än bara en affärstransaktion; det är en möjlighet att förvandla ditt utrymme och därmed en del av ditt liv. Med årtionden av erfarenhet som golvläggare i Stockholm, är vårt åtagande att leverera oöverträffad kvalitet och kundnöjdhet djupt rotat i allt vi gör.

Kontakta oss

Golvläggning i Stockholm - privat och till företag

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster anpassade för såväl privatpersoner som företag och större fastigheter. Oavsett om du behöver en elegant parkett i ditt vardagsrum i Stockholm, robusta och hållbara golv till ditt företag, eller estetisk plattsättning i ditt drömkök, har vi kompetensen och erfarenheten att förverkliga dina visioner.

Golvläggning som passar dina rum och ytor

När du tänker golvläggning, tänk flexibilitet och precision. Hos oss börjar varje projekt med att lyssna. Vi vill förstå hur du lever, arbetar och vad du älskar med ditt utrymme. Sedan skräddarsyr vi en plan som passar just dina behov. Från klassiskt trä till innovativa kompositgolv – vi har allt. Och det bästa? Vi guidar dig genom hela processen, från första idé till det där stolta ögonblicket när du tar ditt första steg på ditt nya golv.

Golvläggning av Golvläggare i Stockholm

Ditt parkettgolv, vårt hantverk

Parkett är inte bara ett golv. Det är en del av ditt hem med en egen historia. Vårt team vet exakt hur man vårdar dessa berättelser. Med omsorg och expertis behandlar vi parkett i Stockholm för att bevara dess skönhet och hållbarhet. Och om olyckan är framme? Inga problem. Vi är mästare på att återställa och förnya, och ge ditt golv en andra chans till liv.

 

Den stiliga fiskbensparketten

Fiskbensparkett är inte bara ett val av golv; det är ett ställningstagande för tidlös design. Varje bräda läggs med precision för att skapa det karakteristiska mönstret som har prytt slott och salonger genom århundradena. Hos oss är processen att installera fiskbensparkett en hyllning till detta arv. Vi förenar traditionella metoder med modern teknik för att försäkra att ditt hem får ett golv som inte bara är vackert att se på, utan också byggt för att hålla.

 

Den charmiga Limhamnsrutan

Limhamnsrutan uppskattas av många både i Stockholm och ute i landet. Detta unika mönster, med sina rena linjer och distinkta uttryck, är djupt förankrat i lokal historia och kultur. Att välja Limhamnsrutan är att välja parkett som är omsorgsfullt anpassad till ditt rum. Vårt arbete med Limhamnsrutan innebär att ta in lite tradition samtidigt som vi införlivar moderna element för hållbarhet och komfort.

Golv som håller i generationer

Ett av de bästa med trägolv är deras hållbarhet och förmåga att förbättras med tiden. Om du investerar i högkvalitativa material för din parkett eller väljer ett tjockt massivt trägolv, kan du känna dig trygg. Dessa golv tål inte bara år av användning, men de kan också slipas och ytbehandlas vid behov, utan att förlora sin charm. Faktum är att trägolv ofta blir ännu vackrare ju äldre de blir och kan hålla i många generationer.

Plattläggning med det lilla extra

Plattläggning hos oss är mer än att bara fylla en yta. Det handlar om att skapa karaktär och stil. Badrum, kök, eller uteplats – du namnger platsen, vi levererar konsten. Vårt team av plattsättare i Stockholm kombinerar teknisk skicklighet med kreativ design för att skapa unika och hållbara lösningar. Från första ritning till sista plattan, vi är med dig hela vägen, säkerställer att resultatet inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Behöver du även en mattläggare i Stockholm?

Om du är på jakt efter en mattläggare i Stockholm som kombinerar skicklighet med en känsla för design, då har du kommit rätt. En matta kan förvandla ett rum från bara funktionellt till varmt och välkomnande, och valet av rätt mattläggare är avgörande för att uppnå detta.

Välkomna heltäckningsmattor för mjuka golv

Heltäckningsmattor har ofta blivit en favorit för både hem och affärslokaler tack vare deras bekvämlighet, förmåga att dämpa ljud och stora variation. När du ska välja en heltäckningsmatta är det viktigt att tänka på vad just du behöver och vilken stil du föredrar för att säkerställa att mattan passar perfekt i ditt utrymme. Det är också smart att anlita proffs för att lägga mattan så att du får ett proffsigt och långvarigt resultat.


Med det breda utbudet av färger, mönster och texturer som finns idag kan du enkelt matcha mattan med ditt rums inredning. För att mattan ska se bra ut och vara hållbar är det viktigt att våra mattläggare tar hand om installationen. De ser till att skära till mattan precis efter rummets storlek och att den ligger slätt utan några ojämnheter eller veck.

 

Vår golvfirma är rätt val för dig.

Kontakta oss för personlig rådgivning och en kostnadsfri offert

Ditt nästa steg mot drömgolvet börjar med ett enkelt samtal eller meddelande till oss. Vi erbjuder personlig rådgivning för att förstå dina visioner och behov, följt av en kostnadsfri och transparent offert. Vi är här för att ge dig den information och det stöd du behöver, utan dröjsmål eller komplikationer. Kontakta oss idag och upptäck skillnaden med oss – där kvalitet och kundtillfredsställelse är det viktigaste för oss.

 08-25 72 92

Kontakta oss

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om vad vi kan hjälpa er med? Du hittar alla information här.

Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Tjänster