Plattsättare Stockholm

Plattsättning med kakel & klinker i Stockholm

Dags att bygga nytt eller renovera?

Funderar du på att renovera eller bygga nytt badrum, kök eller liknande och behöver en kunnig plattsättare? Vi erbjuder plattsättning för alla typer av arbeten. Det spelar ingen roll om det rör sig om renovering, ombyggnad eller nybyggnation, du kan alltid kontakta oss.

Slipp problem med fuktskador

Om du ska renovera badrum eller annat våtrumsutrymme är det viktigt att du anlitar en plattsättare med behörighet. Jobbet måste utföras enligt konstens alla regler för att du ska slippa hamna i en situation där försäkringen inte täcker eventuella skador.

Vi hjälper dig välja rätt kakel & klinkers

Det finns idag ett stort utud av både kakel och klinker. Vi på Stockholms Golv & Plattsättning AB hjälper er självklart välja rätt. Då det finns en stor variation av mönster, färger och former är det viktigt att tänka på hur resultatet kommer upplevas. Beroende på vilket resultat man önskar kan vi komma med förslag på både kakel och klinker.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ställer gärna upp med vår erfarenhet och kunskap inom plattsättning.

 08-25 72 92

Kontakta oss

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om vad vi kan hjälpa er med? Du hittar alla information här.

Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Tjänster