Din plattsättare i Stockholm

Plattsättning innebär alltifrån att kakla om ett utrymme till en total renovering. Våra bra och skickliga plattsättare i Stockholm är riktigt duktiga på att skräddarsy lösningar som inte bara möter dina praktiska behov utan också speglar din personliga stil. Vi utför plattsättning med kakel och klinkers med stor noggrannhet så du får ditt badrum, ditt kök eller kanske din uteplats precis som du vill ha den.

Kontakta oss

Många möjligheter med plattsättning

Möjligheterna med plattsättning sträcker sig långt. I vardagsrummet kan en elegant plattlagd öppen spis bli rummets fokuspunkt, medan en välkomnande hall med tåliga klinkers är lätt att rengöra. Utomhus kan terrasser och uteplatser förvandlas till inbjudande samlingsplatser med robusta och vackra plattor som tål vårt växlande väder. Vårt team av plattsättare i Stockholm förstår att varje utrymme har sin unika karaktär och potential, och vi är här för att hjälpa dig att utforska alla möjligheter.

En genomtänkt plattsättning i köket

En genomtänkt plattsättning kan lyfta köket från enbart funktionellt till genuint inspirerande. Våra kakelsättare i Stockholm arbetar med en bred palett av material, från klassiskt kakel till moderna kompositmaterial och allt däremellan. Tänk dig en rustik stenmosaik bakom spisen eller blanka, handgjorda kakelplattor som reflekterar morgonljuset. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och välkomnande miljö.

Bra plattsättare i Stockholm som ger ditt badrum ny karaktär

I våra badrum söker vi frid och återhämtning, och med rätt plattsättning kan dessa utrymmen förvandlas till personliga spa-anläggningar. Vattentäthet och hållbarhet är nyckelord, men det betyder inte att estetiken ska komma i andra hand. Med våra plattsättare och kaklare vid rodret kan du förvandla ditt badrum till en plats av lugn och ro. Tänk dig subtila jordtoner som framhäver naturligt ljus, eller vågade mönster som gör ditt badrum unikt i sitt slag.

Renovera med snyggt kakel och klinkers

I en värld där varje detalj i hemmet speglar din personliga smak och livsstil, erbjuder kakel och klinkers en värld av möjligheter för att få till det sådär personligt och snyggt. Vår expertis inom plattsättning i Stockholm omfattar ett brett spektrum av material och tekniker som kan göra ditt hem eller din lokal unik. Kakel och plattor kan göra det subtilt sofistikerat till djärvt dekorativt.

Variation i hela estetiken

Kakel och klinkers kan du få i stort sett hur du vill. Det är ett kalejdoskop av färger, former, storlekar och texturer. Vi arbetar med allt från handgjorda terrakottaplattor som andas tradition, till ultramoderna, stora plattor som ger en illusion av rymd och öppenhet. Vill du införa ett element av natur i ditt hem? Välj plattor med sten- eller träimitation. Söker du efter en mer industriell känsla? Betong- och metalliknande klinkers kan vara svaret. Våra kakelsättare i Stockholm är experter på att kombinera olika material och läggningstekniker för att skapa unika, personliga ytor som håller i åratal. 

När och var passar plattsättning bäst?

Att besluta när det är dags att uppdatera med nya plattor kan vara en fråga om funktion såväl som estetik. 

  • Slitna eller skadade ytor i kök och badrum gör sig snyggt med plattor men överväg även plattor för att förnya entréhallen, skapa en vacker bakgrundsvägg i vardagsrummet eller förhöja uteplatsen. 
  • Nya plattor kan dramatiskt förändra ett rums karaktär, lägga till värme i ett kyligt utrymme, eller föra in ljus och luftighet där det behövs. 

Våra plattsättare i Stockholm hjälper dig att identifiera potentialen i varje rum och välja rätt plattor för att maximera både utseende och funktion. Oavsett om det gäller att välja plattor som komplementerar din befintliga inredning eller att skapa en helt ny designriktning, finns våra erfarna plattsättare och kakelsättare här för att förverkliga din vision.

Andra tjänster utöver plattsättning

Utöver vår kunskap inom plattsättning erbjuder vi en rad specialiserade tjänster för att komplettera och förstärka estetiken och hållbarheten i dina golv. Vår mångsidighet och kompetens inom dessa områden säkerställer att vi kan erbjuda en helhetslösning för ditt hem eller din arbetsplats beroende på var du vill ha dina plattor.

Behandling av trägolv

Trägolv tillför värme och karaktär till varje rum, men kräver regelbunden skötsel för att bibehålla sin skönhet över tid. Vårt team av hantverkare specialiserade på trägolv har djupgående kunskap om olika träslag och behandlingsmetoder. Från slipning för att avlägsna ytskador och åldersfläckar till efterföljande behandling med olja eller lack för att skydda och framhäva träets naturliga lyster, tar vi hand om ditt trägolv med precision och omsorg.

Expertis inom golvslipning

Ett professionellt slipat golv kan återställa och till och med överträffa ursprunget och göra golvet ännu mer slitstarkt. Med rätt teknik och utrustning avlägsnar vårt team ojämnheter, repor och andra defekter vilket ger ditt golv ett nytt liv. Den släta ytan blir enkel att underhålla och förbättrar rummets övergripande estetik och ljussättning, och bidrar till en mer välkomnande och trivsam miljö.

Flytspackling för en perfekt bas

För att plattsättning och golvläggning ska ge bästa möjliga resultat är en jämn och stabil bas avgörande. Flytspackling är en process som skapar denna grund, oavsett om det handlar om att korrigera ojämnheter eller förbereda för nya golvytor. Vår kompetens inom flytspackling säkerställer att alla golvavjämningar får ett utmärkt resultat.

Golv och Platt är din specialist på plattsättning i Stockholm

När du väljer oss för ditt plattsättningsprojekt investerar du i mer än bara hantverksskicklighet. Du väljer en golvfirma som förstår vikten av samarbete, detaljfokus och anpassade lösningar. Vår breda erfarenhet inom plattsättning och golvbeläggning, kombinerat med en passion för nytänkande och kvalitet, gör oss till det självklara valet för kunder som värderar hållbarhet, estetik och funktion.

Vårt engagemang för kvalitet och service

Vår framgång handlar om engagemang för kvalitet och en djupgående förståelse för våra kunders behov. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar i varje projekt, stort som smått, genom att erbjuda personlig service, transparent kommunikation och ett öga för detaljer. Vårt mål är att skapa långvariga relationer med våra kunder genom att leverera konsekvent överlägsna resultat. Vårt golvföretag är rätt val för dig.

Kontakta oss för plattsättning i Stockholm idag

Är du redo att förvandla ditt utrymme med vackra, hållbara och funktionella golvlösningar? Våra plattsättare i Stockholm står redo att lyssna, rådgöra och genomföra dina visioner till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt, få en offert eller bara prata om möjligheterna. Låt oss tillsammans skapa miljöer som inspirerar, håller över tid och reflekterar din unika stil.

 08-25 72 92

Kontakta oss

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om vad vi kan hjälpa er med? Du hittar alla information här.

Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Tjänster